Yesterday is history – De 27e editie van Mysteryland is een feit

Ruim 133.000 bezoekers deelden afgelopen weekend de liefde voor muziek tijdens de 27e editie van Mysteryland. Daarmee is het meteen de grootste editie ooit en staat het festival in de top 3 van grootste festivals van Nederland. De organisatie heeft bijna 30 jaar ervaring en stelde – zoals elk jaar – veiligheid en gezondheid centraal. Zo hoefden bezoekers nergens meer aan te denken en kon er volop genoten worden. En dat is precies waar PROFI-SEC mede voor zorgt: een zorgeloze dag waarop de bezoeker kan genieten.

Eerste jaar als veiligheidspartner bij Mysteryland 

PROFI-SEC was dit jaar voor het eerst bij het evenement aanwezig als partner in veiligheid. Samen met de organisatie werden de wensen en visie in kaart gebracht om de best passende veiligheidsoplossing te ontwerpen. Het grootste elektronische muziekfestival trekt jaarlijks duizenden bezoekers met ruim tien verschillende nationaliteiten. Het vertrouwelijke terrein bij het Haarlemmermeer is verdeeld in een noordkant en zuidkant. Beiden kanten hebben een eigen ingang en zijn met elkaar verbonden door een brug.

Crowdmanagement van ruim 133.000 bezoekers op een immens terrein

Voorafgaand en ook tijdens het evenement wordt er nagedacht over het veilig houden van het terrein, het voorkomen van opstoppingen, en drukte van teveel mensen op dezelfde locatie. Alle medewerkers – verspreid over drie sectoren – staan in verbinding met elkaar. Daarnaast kijkt de controlekamer via camera’s mee om de hoeveelheid bezoekers gespreid te houden. Hierbij is de techniek ondersteunend aan de medewerkers op de vloer. 

Op het terrein zorgden PROFI-SEC voor de veiligheid van bezoeker, crew en artiest. Tegelijkertijd waren zij een vriendelijk gezicht waar bezoekers terecht konden voor hulp of vragen. Bij PROFI-SEC geloven we in precies die combinatie: van veiligheid en gastvrijheid. Zodat, zoals de organisatie van Mysteryland zelf ook zegt, het enige wat bezoekers hoeven te doen is genieten. Want wij zorgen voor de rest.

Wij bedanken de organisatie van Mysteryland voor een prettige samenwerking en het vertrouwen in onze dienstverlening. Ook dank aan onze samenwerkingspartners en onze PROFI-SEC medewerkers. Samen hebben wij een prestatie geleverd om trots op te zijn. Wij kijken met plezier terug naar een fantastisch weekend.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Kevin Fernandes via 073 – 6214835, 06 – 18617954 of k.fernandes@profi-sec.nl