Quick response team - PROFI-SEC

Quick response team

Bij een ongeluk, inbraak, brand, wilde demonstratie, crisissituatie of andere calamiteit zijn natuurlijk als eerste de brandweer, politie en/of ambulancediensten ter plekke. Maar zij dragen een andere verantwoordelijkheid. Want wie waakt er over uw eigendommen, houdt het publiek op afstand en zorgt voor de juiste afzettingen en veiligheidsmaatregelen als de reguliere hulpdiensten andere prioriteiten hebben? Of al weg zijn? Juist. Daarvoor maakt u gebruik van een PROFI-SEC Quick Response Team, dat 24/7 voor u klaarstaat.

De leden van deze teams zijn binnen twee uur, maar vaak ook eerder, op de bestemming aanwezig. Ze weten goed om te gaan met onrust en agressie en zijn gewend aan performen in de nachtelijke uren. Diverse klanten, waaronder veel overheidsorganisaties, schakelen daarom regelmatig zelf onze Quick Response Teams in voor crisismanagement en risico-uitsluiting.

Leden van de PROFI-SEC Quick Response Teams wonen verspreid over het hele land. Wij hebben daarom overal in Nederland in no time een PROFI-SEC Quick Response Team voor u paraat.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID