Beveiliging in het onderwijs - PROFI-SEC

Onderwijs

Binnen een school moet je veilig zijn en je veilig voelen. Alleen dan kunnen leerlingen optimaal leren en presteren. En kunnen docenten zich volledig concentreren op waar ze goed in zijn: kennisoverdracht. Helaas is deze ideaalsituatie niet de werkelijkheid van alledag. Scholen hebben te maken met intimiderend en pestgedrag, met openbare orde verstoringen, met hacks en examenfraude en mogelijk zelfs met radicalisering. Als directeur of facilitair verantwoordelijke van een onderwijsinstelling neemt u daarom uw verantwoordelijkheid en past u het veiligheidsbeleid op uw school hierop aan. Wij ondersteunen u hier graag bij. PROFI-SEC heeft ruime ervaring in onderwijs, opgedaan bij diverse onderwijsinstellingen in het land. Onze beveiligingsmedewerkers zijn sterk in predictive profiling (proactieve preventie) waarmee veel veiligheidsissues op voorhand voorkomen worden. Veiligheid moet geborgd worden. Maar wat u zeker niet wilt, is dat beveiliging als ‘afschrikwekkend’ of ‘sfeerverlagend’ ervaren wordt in uw school. PROFI-SEC begrijpt dat goed. Wij staan voor hospitality en veiligheid in één. En mocht u met een incident geconfronteerd worden? Dan kunnen wij in no time het aantal beveiligers voor u opschalen. Als uw kennispartner in veiligheid bieden we daarnaast:

  • Trainingen op het gebied van security awareness, hospitality en omgaan met agressie.
  • Workshops op het gebied van het herkennen van radicalisering en van de effecten van pestgedrag en intimidatie (en hoe je dit bespreekbaar maakt).
  • Risicoanalyses: algeheel (betrekking hebbend op de organisatie en op bouwkundige en elektronische aspecten) en gericht op doelgroepen en de omgeving.
  • Consultancy: aanpassing van uw securitybeleid naar aanleiding van directe gebeurtenissen (reactief) en/of indirecte gebeurtenissen (preventief).

DIENSTEN

Voor onderwijs bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID