Mobiele surveillance - PROFI-SEC

Mobiele surveillance

U heeft natuurlijk liever niet dat het gebeurt. Maar als er toch een alarmmelding binnenkomt – bijvoorbeeld vanwege een inbraak of calamiteit bij uw (bedrijfs)pand – is snelle opvolging een must. De mobiele surveillancemedewerkers van PROFI-SEC  zijn razendsnel ter plekke en handelen altijd conform het met u afgesproken waarschuwingsprotocol. Indien nodig schakelen zij de politie in en dragen zij zorg voor het herstel van ruiten en deuren. En altijd onderwerpen ze uw pand aan een uitgebreide interne en externe controle om vast te kunnen stellen dat alles weer in orde is. Wel zo prettig voor uw gemoedsrust.

PROFI-SEC mobiele surveillance biedt u ook:

  • openingsdiensten: we openen alvast uw bedrijfspand en schakelen alle gewenste apparatuur in. Uw medewerkers beginnen zo zorgeloos aan een nieuwe werkdag.
  • controlerondes: onze surveillancemedewerker controleert het hele pand (is alles goed afgesloten? Is er niemand meer in het pand aanwezig? Zijn er geen (brand)gevaarlijke situaties?) en zorgt voor een correcte en veilige afsluiting.
  • collectieve beveiliging op bedrijventerreinen: PROFI-SEC mobiele surveillancediensten zijn inzetbaar om groepen bedrijven op bedrijventerreinen te beveiligen. Zo kunnen de kosten gedeeld worden. De aanwezigheid van de mobiele surveillancedienst werkt preventief. En de dienst grijpt direct in als dat nodig is.
  • surveillances in woonwijken: veiligheid boven alles.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID