Branches

Openbare beveiliging

RIJKSOVERHEID

Dreigmails of -tweets gericht aan politici. Polarisatie in het vluchtelingendebat. Een gevoel van onveiligheid in specifieke wijken door een gebeurtenis, rel of uit de hand gelopen ruzie. De veranderende politieke en maatschappelijke toon in ons land zorgt ervoor, dat de behoefte aan veiligheid in het publieke domein groeit.

GEMEENTES

Veiligheid bieden. Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van Nederlandse gemeenten. Natuurlijk is primair de politie hiervan. Maar helaas kan deze niet alles op zich nemen. Beveiligingsmedewerkers van PROFI-SEC kunnen dan inspringen.

ONDERWIJS

PROFI-SEC heeft ruime ervaring in onderwijs, opgedaan bij diverse onderwijsinstellingen in het land. Onze beveiligingsmedewerkers zijn sterk in predictive profiling (proactieve preventie) waarmee veel veiligheidsissues op voorhand voorkomen worden.

Zorg

Veel zorginstellingen zijn vrij toegankelijk, wat ze kwetsbaarder maakt voor onveilige situaties. Terwijl in ziekenhuizen of andere zorginstellingen kwetsbare informatie of medicijnen nooit in verkeerde handen mogen vallen. Ook intern kunnen zich onveilige situaties voordoen. Bijvoorbeeld agressie van patiënten of bezoekers. Of een confrontatie met een zelfmoord(poging).

VITALE INFRASTRUCTUUR

Diverse objecten in ons land zijn cruciaal voor de continuïteit van onze infrastructuur – en dus voor onze maatschappij. Denk hierbij aan trein- en metrostations maar ook aan omroepbedrijven of waterschappen. Vanwege hun sleutelfunctie zijn ze eerder een beoogd doelwit voor terreur.

Vervoersbeveiliging

OPENBAAR VERVOER

Denk hierbij aan mishandeling of bedreiging (mogelijk met een wapen) maar ook aan bespuugd of ongewenst aangeraakt worden. Dit kan niet en dit mag niet. Extra beveiliging in en rondom het OV blijft daarom noodzakelijk. Zeker ook omdat de retail op stations kwetsbaar is voor overvallen.

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bent u actief in de wereld van transport & logistiek? Dan voorzien adviseurs van PROFI-SEC u graag van gedegen beveiligingsadvies en helpen u ook als rechercheonderzoek gewenst is. Wij zetten daar de juiste combinatie van menskracht en techniek voor in en stemmen alles nauwkeurig met u af.

Kantoor, industrie & retail

RETAIL

Diefstal van artikelen. Agressieve klanten. Overvallen, omdat u over contant geld beschikt. Of fraude door medewerkers of leveranciers. Allemaal zaken waar zelfstandige winkeliers en eigenaren van winkelketens mee te maken kunnen krijgen. De oplossing? Slim beveiligen, zonder dat dit afbreuk doet aan het open karakter en de aangename sfeer in uw winkel.

KANTOREN EN BEDRIJVENTERREINEN

Kantoren zijn het best af met een totale, allesomvattende beveiligingsoplossing waarin hospitality en veiligheid hand in hand gaan. Onderdelen daarvan zijn bijvoorbeeld receptieservices, videoservices op afstand en het goed trainen van uw (BHV)-medewerkers. Voor de beveiliging van hele bedrijfsterreinen komen daar natuurlijk mobiele surveillance en alarmopvolging bij.

INDUSTRIE

Industriële bedrijven hebben vaak een complex productie- en logistiek proces dat op een relatief groot terrein plaatsvindt. Risico’s zijn hoger. Bijvoorbeeld risico’s op brand of ongevallen van medewerkers. Veiligheid van medewerkers, bezoekers en van het proces staat daarom centraal.

EVENEMENTEN

Voor u als organisator of eigenaar van een sportevenement, festival, concert of congres staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. U wilt dat de beveiliging op en top geregeld is en voldoet aan alle vereisten. En u vindt het daarbij ook belangrijk, dat iedereen zich welkom en prettig voelt. Bij PROFI-SEC gaan beveiliging en hospitality daarom hand in hand.