Corona
maatregelen

Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers voorop en doen er alles aan om de mogelijke gevolgen van het coronavirus tot het minimum te beperken.

Ook staan wij in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, zoals het RIVM, de GGD en de Nederlandse Veiligheidsbranche. Ook schakelen wij veel met onze opdrachtgevers en collega beveiligingsbedrijven. Met betrekking tot het nemen van maatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

De volgende maatregelen heeft PROFI-SEC genomen om verspreiding van het COVID-19 Virus te voorkomen:

  • Binnen PROFI-SEC Group beschikken wij over een Corona Crisisteam die vanaf het begin de berichtgeving van het RIVM op de voet volgt en daar waar nodig opvolging geeft met bijzondere aandacht voor de continuïteit van onze dienstverlening, de gezondheid en veiligheid van onze werknemers;
  • Door PROFI-SEC is er een protocol inclusief richtlijnen opgesteld. Hierin hebben wij gedetailleerd geformuleerd welke stappen gezet worden bij verschillende scenario’s, zoals; preventie van verspreiding, hoe om te gaan met een bevestiging van een besmetting van een medewerker van PROFI-SEC, hoe om te gaan met een bevestiging van een besmetting op een object en hoe om te gaan met een bevestiging van een besmetting op het hoofdkantoor.
    Daarnaast hebben we preventieve maatregelen, en het managen van de bevestigde cases beschreven.
  • Sinds maandag 16 maart werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor kunnen de afdelingen minder goed bereikbaar zijn!
  • Gesprekken met externen worden zoveel mogelijk gecanceld. Indien dit niet anders kan wordt een afstand van 1,5 meter gehanteerd;
  • Gebruik zoveel mogelijk Zoom of Microsoft Teams voor overleg;
  • Bij verkoudheid, keelpijn of koorts werk dan vanuit huis;
  • Iedere dag is er minimaal 1 MT lid aanwezig op het hoofdkantoor.

Mocht u in uw organisatie afwijken van de door het RIVM opgestelde richtlijnen, zowel door het nemen van aanvullende maatregelen als het versoepelen van maatregelen, vragen wij u contact op te nemen met uw vaste contactpersoon binnen onze organisatie.
De maatregelen die u neemt binnen uw eigen organisatie zijn ook van toepassing op de medewerkers van PROFI-SEC die bij u aan het werk zijn. We verwachten dat u hen proactief informeert over de getroffen maatregelen.
Wij informeren parallel aan dit schrijven onze medewerkers over onze maatregelen.

Wij zijn trots op de geweldige inzet van onze medewerkers en wij staan in deze bijzondere tijd graag voor u klaar. Wij hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen op ons kantoor of bij u langs te kunnen komen!
Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden.

Namens alle medewerkers van PROFI-SEC,

Met vriendelijke groet,
Melvin Reingoud
Directeur PROFI-SEC Group

Campagne #respectvoorbeveiligers

Melvin Reingoud

Melvin Reingoud

Directeur

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier of neem contact op met Melvin Reingoud, Directeur.

T: 073 – 621 48 35
M: m.reingoud@profi-sec.nl

Contact opnemen

VOLG ONS OP