Beveiliging in de Zorg - PROFI-SEC

Beveiliging in de zorg

De zorgbranche anno nu streeft naar gastvrijheid, betrokkenheid, kwaliteit en 100% mensgerichtheid. Veel zorginstellingen zijn – mede daarom – ook vrij toegankelijk, wat ze kwetsbaarder maakt voor onveilige situaties. Terwijl in ziekenhuizen of andere zorginstellingen kwetsbare informatie (denk bijvoorbeeld aan patiëntendossiers) of medicijnen nooit in verkeerde handen mogen vallen.
Ook intern kunnen zich onveilige situaties voordoen. Bijvoorbeeld agressie van patiënten of bezoekers. Of een confrontatie met een zelfmoord(poging). Vaste procedures en protocollen die zich al lang bewezen hebben, moeten in dit soort situaties nauwkeurig gevolgd worden. Waarbij, let wel, mensgerichtheid altijd voorop moet blijven staan.

De beveiligers van PROFI-SEC herkennen dreigende situaties en handelen daar conform de geldende instructies naar. Maar verliezen daarbij het belangrijkste, de menselijke maat, nooit uit het oog. PROFI-SEC is een betrouwbare partner voor zorginstellingen die inzet op een optimale samenwerking tussen de eigen mensen van de zorginstelling en de mensen van PROFI-SEC. Schouder aan schouder. Opdat het werkt.

DIENSTEN

Voor beveiliging in de zorg bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID