Collectieve surveillance - PROFI-SEC

Collectieve surveillance

Efficiënt en kostenbewust de beveiliging van industrie- of bedrijventerrein organiseren? Dat doe je met de optimale mix van beveiligingsinstrumenten. Je combineert slimme cameratechnieken met het inzetten van mobiele beveiligingsmedewerkers. Daarbovenop zorg je ervoor, dat de alarmsystemen van de diverse bedrijven slim gekoppeld zijn. Beveiliging werkt zo preventief. Er wordt meteen constructief actie ondernomen bij een inbraak, calamiteit of brand.

Collectief beveiligen – de naam zegt het al – doe je bovenal samen. Bedrijven slaan de handen ineen om gezamenlijk de veiligheid van een industrie- of bedrijventerrein te waarborgen. Maar hoe pak je dit nu precies aan? PROFI-SEC heeft veel ervaring op dit gebied en kan u een oplossing op maat bieden die voor u werkt. Vaak werken we dan nauw samen met het beheer van het bedrijventerrein (namens de ondernemers), de politie en de gemeente.

PROFI-SEC collectieve surveillance biedt u ook:

  • openingsdiensten: we openen alvast uw bedrijfspand en schakelen alle gewenste apparatuur in. Uw medewerkers beginnen zo zorgeloos aan een nieuwe werkdag.
  • controlerondes: onze surveillancemedewerker controleert het hele pand (is alles goed afgesloten? Is er niemand meer in het pand aanwezig? Zijn er geen (brand)gevaarlijke situaties?) en zorgt voor een correcte en veilige afsluiting.
  • surveillances in woonwijken: veiligheid boven alles.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID