Retail beveiliging - PROFI-SEC

Retail Security Services

Voor een vriendelijk, warme en vooral veilige winkelomgeving

Vriendelijk, maar daadkrachtig als het moet. De Retail Security Service van PROFI-SEC kenmerkt zich door daadkrachtige beveiliging te combineren met gastvriendelijke service. Wij verzorgen maatwerk per locatie met een betrouwbare levering. PROFI-SEC is in staat efficiënt beveiliging in te zetten op ruim 100 locaties door heel Nederland. Binnen enkele dagen georganiseerd als het moet.


Wij brengen het warme en veilige gevoel terug in uw winkel

Binnen de retailsector – met name bij winkels en winkelcentra – zien we een toename in winkeldiefstal en agressie. Het winkelpersoneel heeft de handen vol aan het handhaven van regels. Door de afleiding roven professionele winkelbendes ongestoord op grote schaal winkels leeg. De toenemende techniek in retail is handig, maar haalt tevens de verantwoordelijkheid weg bij mensen. Waardoor er geregeld ruimte is om goederen mee naar buiten te nemen, zonder te betalen.

Wij zorgen voor een veilige omgeving voor klanten en medewerkers. Helpen u met het terugdringen van derving. En dragen bij aan het terugbrengen van de warme service in uw winkel.

De waardevolle inzet van onze Retail Specialisten

Wij geloven in gastheerschap binnen beveiliging. Terwijl onze Retail Specialisten zorgen voor een veilige winkelomgeving, zetten zij tevens de extra stap naar servicegerichtheid. Zij geven de bezoekers een warm welkom, informeren hen proactief over huisregels en zorgen voor de handhaving hiervan.

Wat u van PROFI-SEC mag verwachten:

  •  Specialisten zijn specifiek opgeleid voor beveiliging binnen de retail, met focus op gastvrijheid
  • Altijd de juiste profielmatch tussen uw winkel en de specialist
  • Mogelijkheid tot snelle opschaling binnen korte tijd
  • Heldere en digitale rapportage
  • Direct contact tussen u en PROFI-SEC

PROFI-SEC levert een combinatie van beveiliging en gastvrije service. Zodat de winkelomgeving veilig is, maar tegelijk een prettige sfeer behoudt. Voor u én uw klanten.

PROFI-SEC is een nieuwe speler binnen de retailbranche. Met onze unieke visie op gastveiligheid bouwen we samen aan een duurzame partnership. Op deze nieuwe manier, komen we door te luisteren én met uw invloed, tot de juiste oplossing.

In de praktijk:

Het winkelpersoneel neemt de gelegenheid weg van de winkeldief om te stelen. Dit is mogelijk door een veilige en prettige winkelsfeer te creëren waarbij de dief uit de anonimiteit wordt gehaald. Onze dervingscoach helpt daarbij. De dervingscoach traint personeel in gevoelige situaties met praktisch tips en vaardigheden. Mede door het vroegtijdig signaleren van afwijkend gedrag verlaagt u hiermee het aantal diefstallen ook in uw winkel.

 

De ‘anderhalve-meter-maatschappij’

We verwachten dat de anderhalve meter afstand in winkels voorlopig de norm blijft. Om de drukte en onrust te reguleren, is het van belang om professionals in te schakelen. Onze medewerkers moedigen winkelend publiek aan in de juiste richting te lopen. Dreigt het druk te worden? Dan wordt het publiek op een gastvrije manier een andere richting op begeleid. Voorkom hiermee onrust en onveilige situaties.

DIENSTEN

Voor retail bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID