CITY HOST - PROFI-SEC

City host

Vriendelijk, gastvrij en servicegericht. Dat zijn de kwalificaties die we PROFI-SEC City Hosts toekennen waar u uw voordeel mee kunt doen. Onze City Hosts worden ingezet in binnensteden, winkelgebieden en winkelcentra om publieksstromingen te begeleiden, bezoekers te informeren en oprecht welkom te heten.

PROFI-SEC City Hosts zijn opgeleid als beveiligers en getraind in hospitality. Ze hebben jarenlange ervaring in grootschalige evenementen, inzet rondom voetbalstadions en het begeleiden van publiekstromingen. Bovendien kunnen ze adequaat ingrijpen als een situatie daar om vraagt.

Vooral tijdens deze “anderhalve-meter-economie” – welke naar verwachting nog maanden nodig is – is het van belang om de drukte in onder andere de winkelstraten door professionals te laten monitoren en begeleiden. Ze moedigen bezoekers aan om de juiste richting op te lopen en als het ergens druk dreigt te worden adviseren ze bezoekers op een gastvrije manier een alternatieve route te kiezen. Onze City Hosts stimuleren de naleving van de coronamaatregelen en tegelijkertijd waarborgen ze de veiligheid van de steden.

Waar City Hosts voor ingezet kunnen worden:

  • Bezoekers een warm welkom geven
  • Begeleiden van publieksstromen
  • Stimuleren van de naleving van de coronamaatregelen
  • Vragen beantwoorden over een evenement
  • Vragen beantwoorden over overige bezienswaardigheden en activiteiten in de stad
  • Vragen beantwoorden over hoe van A naar B te komen
  • Het uitdelen van informatiematerialen, zoals plattegronden of flyers

Alvorens er City Hosts ingezet worden maken wij een analyse, bespreken we de mogelijkheden en brengen we een advies uit. Vervolgens maken wij een plan op maat en verzorgen we ook de uitvoering.

Onze PROFI-SEC City Hosts worden al succesvol in gemeente Den Bosch ingezet. Wilt u onze City Hosts ook in uw gemeente inzetten? Neem voor meer informatie contact op met Robert Heijerman.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID