Diensten

Surveillance & host

Bodediensten

De bodes van PROFI-SEC hebben ervaring opgedaan in diverse bodewerkzaamheden en zijn daarom van vele markten thuis.  Wij kijken, samen met u, aan welke bodediensten uw organisatie behoefte heeft.

Collectieve surveillance

Collectief beveiligen – de naam zegt het al – doe je bovenal samen. Bedrijven slaan de handen ineen om gezamenlijk de veiligheid van een industrie- of bedrijventerrein te waarborgen. Maar hoe pak je dit nu precies aan?

Mobiele surveillance

U heeft natuurlijk liever niet dat het gebeurt. Maar als er toch een alarmmelding binnenkomt – bijvoorbeeld vanwege een inbraak of calamiteit bij uw (bedrijfs)pand – is snelle opvolging een must.

Security host

Vriendelijk. Gastvrij. Goed geïnformeerd. En waakzaam. Dat zijn de kwalificaties die we PROFI-SEC Security Hosts toekennen.

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is en blijft een probleem voor winkeliers. En zorgt ook nog eens voor forse inkomensderving. Maar dat is niet de enige reden waarom u het inzetten van winkelsurveillanten moet overwegen.

Bedrijfsbeveiliging

Beveiligingstechniek

Slim en doeltreffend beveiligen is een combinatie van ‘state of the art’ technologie, professionele beveiligingsmedewerkers en optimaal samenwerken met de klant.

COLLECTIEVE HORECABEVEILIGING

PROFI-SEC verzorgt ook collectieve horecabeveiliging. U kiest er dan voor samen met collega horecabedrijven bij u in de buurt de beveiliging te organiseren.

EVENEMENTEN BEVEILIGERS

Voetbalwedstrijden. Popconcerten. Festivals. Of beurzen en congressen. Bij evenementen komen grote groepen mensen bij elkaar. En hun veiligheid moet gewaarborgd worden.

HONDENGELEIDERS

Bij het bewaken van objecten. Ter ondersteuning van surveillances op bedrijfsterreinen. Om grote groepen mensen in bedwang te houden, bijvoorbeeld bij risico-evenementen. Of om drugs of explosieven op te sporen.

HORECABEVEILIGERS

De horecabeveiligers van PROFI-SEC hebben ruime ervaring opgebouwd binnen diverse horecagelegenheden. Zij hebben een scherp oog ontwikkeld voor afwijkend gedrag van bezoekers en voorkomen daarmee al vaak incidenten.

OBJECT- EN TERREINBEVEILIGING

Bouwplaatsen herbergen kostbare spullen. Denk aan machines, installaties of dure bouwmaterialen. En meestal is er op bouwplaatsen in de avond en nacht niemand aanwezig. Bouwbedrijven worden dan ook vaak geconfronteerd met diefstal en vernieling.

Openbaar

PARKEERSTEWARDS

Bij festivals, (sport)evenementen, congressen of concerten is de inzet van parkeerstewards onontbeerlijk. De grote in- en uitstroom van auto’s, (pendel)bussen en motoren vraagt om stroomlijning.

TOEZICHTHOUDERS

PROFI-SEC kijkt samen met u als gemeente wat nodig is als het om het borgen van veiligheid gaat in een bepaald woongebied. Wat zijn de risico’s? Wat levert de meeste overlast op? Samen maken we een plan dat leidt tot oplossingen die werken.

VERKEERSREGELAARS

De verkeersregelaars van PROFI-SEC zijn professionals. Zij zijn VCA -gecertificeerd (opgeleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu). Onze verkeersregelaars dragen veiligheidsbevorderende, fluorescerende kleding en weten orde en rust te creëren bij drukke, onoverzichtelijke verkeerssituaties.

Facilitair & intern

BEDRIJFSRECHERCHE

Soms hebben uw medewerkers niet het beste voor met uw bedrijf. En krijgt u te maken met diefstal, fraude of onterecht ziekteverzuim. Of worden gegevens uit uw bedrijf ongewenst doorgespeeld aan derden.

BHV-PLANNEN

PROFI-SEC heeft ruime ervaring met het opstellen van BHV-plannen. We stellen daarvoor een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) met u op. Waarbij we gebruikmaken van specifiek voor uw branche gemaakte RI&E checklists.

BRANDWACHTSERVICE

Naast reguliere brandwachten kan PROFI-SEC ook rijksgediplomeerde brandwachten (Rijksdiploma Brandwacht) voor u inzetten. Zij kunnen mensen o.a. voorzien van ademlucht indien er bij een brand schadelijke stoffen vrijkomen.

CONSULTANCY

Weet ik precies wat te doen bij een crisissituatie? Wat is allemaal nodig voor goed crowd management? Heb ik alle risico’s in kaart die voor mijn bedrijf of instelling gelden? En hoe anticipeer ik daar het beste op?

SERVICE EN HOSPITALITY

U kunt bij PROFI-SEC terecht voor een scala aan hospitality diensten. Gastvrouwen of -heren, receptionistes, Buitengewoon Opsporings Ambtenaren, Conciërges en bodediensten zijn hier voorbeelden van.

MELDKAMERSERVICE

Een melding van brand, vernieling of inbraak in uw (bedrijfs)pand vraagt acuut om gerichte actie. Daarom beschikt PROFI-SEC over een meldkamerservice. Wij werken hiervoor samen met door het Ministerie van Justitie toegelaten alarmcentrales (onder PAC 105).

QUICK RESPONSE TEAM

Bij een ongeluk, inbraak, brand, wilde demonstratie, crisissituatie of andere calamiteit zijn natuurlijk als eerste de brandweer, politie en/of ambulancediensten ter plekke.