Over PROFI-SEC - PROFI-SEC

Over Profi-Sec

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in ’s Hertogenbosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top-5 grootste particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. PROFI-SEC is ruim 18 jaar geleden door de heren Melvin Reingoud en Lionel Thompson opgericht met het idee om beveiliging beter te laten aansluiten op de steeds maar veranderende behoefte aan beveiliging binnen de publieke en private sector. Een aanpak gericht op flexibiliteit, kostenefficiency en kwaliteit heeft er toe geleid dat PROFI-SEC in een aantal sectoren zeer veel ervaring en expertise heeft kunnen opdoen.

Onderwijs, instellingen binnen de rechtspraak, financiële instellingen en industrie zijn een aantal branches waar PROFI-SEC zorgt voor veiligheid en hospitality.

PROFI-SEC belooft dat ze flexibel is en vernieuwend. Wij gebruiken de wetenschap van nu voor de innovatie van morgen en komen daarbij met creatieve oplossingen.

PROFI-SEC is anders, PROFI-SEC is meer benaderbaar. Samen met de klant kijken wij naar een duurzame aanpak van het nieuwe beveiligen, naar een meer multifunctionele inzet. PROFI-SEC kijkt verder en blijft meedenken met de klant, ook als het gaat om een flexibele inzet en kostenefficiency. Wij gaan graag een hecht partnership aan met de opdrachtgever om samen verder te komen en meer te bereiken.

Wij ondersteunen organisaties, instellingen en bedrijven bij hun zoektocht naar veiligheid. We kijken daarbij verder dan de invulling; we werken samen aan oplossingen die meer brengen. Die efficiënter zijn, duurzamer en soms verrassend creatief. PROFI-SEC staat voor ‘meer dan veilig’.

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID