Distributie en Warehousing - PROFI-SEC

Distributie en Warehousing

Met de focus op optimale beveiliging van uw producten.

Van magazijn voor bulk- en palletopslag tot E-fulfilment voor webshops. PROFI-SEC is gespecialiseerd in de security van distributie en warehousing.

De sector distributie en warehousing groeit en verandert enorm. COVID-19 en de opkomst van e-commerce spelen hier een grote rol bij. Dit heeft tot gevolg dat er steeds meer producten via nieuwe distributiekanalen bij klanten terecht komen. In deze ‘keten’, met veel transportbewegingen, komen veel verschillende mensen in aanraking met de (waardevolle) producten. Vaak zijn dat tijdelijke medewerkers. Dit samen vergroot de kans op diefstalgevoeligheid. Maar daar blijft het niet bij. De grote distributiecentra moeten ook goed beveiligd worden voor dreigingen ‘van binnen- en buitenaf’ zoals inbraak.

Mede daarom is onder andere de monitoring van het beheer en de verplaatsing van de producten van wezenlijk belang. Wij verzorgen maatwerk per locatie met een betrouwbare levering. Binnen enkele dagen georganiseerd als het moet.

De waardevolle inzet van onze Distributie en Warehousing Specialisten

Wij begrijpen de bedrijfsprocessen die horen bij distributie en warehousing. PROFI-SEC is gespecialiseerd in het voorkomen van onbevoegde invloeden van binnen- en buitenaf zoals bijvoorbeeld de ontvreemding en verduistering van uw producten.

Wij beoordelen uw huidige situatie waarna wij een advies uitbrengen voor de inzet van beveiligingsmedewerkers en/of techniek. Daarna volgt het plan voor een zo prettig mogelijk uitwerking ervan zodat u, uw klanten en collega’s daar zo min mogelijk hinder van ervaren.

Wat u van PROFI-SEC mag verwachten:

  • Specialisten zijn specifiek opgeleid voor beveiliging van distributiecentrums en warehousing, met focus op optimale beveiliging van uw producten.
  • Altijd de juiste profielmatch tussen uw distributiecentrum en/of warehouse en de specialist
  • Mogelijkheid tot snelle opschaling binnen korte tijd
  • Heldere en digitale rapportage
  • Direct contact tussen u en PROFI-SEC
  • Oplossingen speciaal gericht op distributiecentrums en warehousing

Neem voor meer informatie contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

DIENSTEN

Voor distributie en warehousing beveiliging bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

T: 073 621 48 35
M: info@profi-sec.nl

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID