Horecabeveiliging - PROFI-SEC

Horeca

Iedere horecaondernemer weet, dat je te maken kunt krijgen met bezoekers die zich niet (meer) gedragen. Met bezoekers die andere bezoekers lastigvallen. Met mensen die uw zaak binnen willen terwijl u dat niet toe kunt staan. Met geweld of vernielingen. Daarnaast loopt u een risico als het gaat om inbraak en brand.
De centrale vraag hierbij is: hoe borgt u de veiligheid van uw gasten, medewerkers en zaak optimaal?

PROFI-SEC heeft het antwoord op deze vraag. PROFI-SEC is zeer ervaren in horecabeveiliging. Wij weten exact wat nodig is in uw branche en nemen u graag alle zorg uit handen. Samen met u kijken we goed naar de risico’s die uw bedrijfsvoering met zich mee kan brengen en stellen op basis daarvan een veiligheidsplan op. Dit plan omvat zowel elektronische detectiesystemen als het inzetten van gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers. Deze medewerkers treden effectief op als het moet maar hebben ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zij werken constructief samen met politie en justitie.

Het resultaat? Uw gasten en uw medewerkers genieten omdat ze weten dat het qua veiligheid wel goed zit bij u. Precies wat u wilde bewerkstelligen.

DIENSTEN

Voor horecabeveiliging bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

Faisel Reingoud

Faisel Reingoud

General Manager Events & Horeca

Copyright 2022 Design en Implementatie door Online ID