Verknipt & PROFI-SEC ondertekenen nieuw contract

Evenementenorganisatie Verknipt en PROFI-SEC ondertekenden 14 december 2023 een samenwerkingscontract. De organisaties werken al een aantal jaar samen en legden voor 2024 minimaal 15 evenementen, waaronder Verknipt Festival, Wonderland en ADE, vast. Verknipt is de laatste jaren enorm gegroeid – wat te merken is aan de populariteit van de festivals – en waarmee ook de wens naar vastigheid groeit.

Over Verknipt

Verknipt is al ruim tien jaar een organisator in de techno-scene. Gespecialiseerd in (hard) techno, industriële techno en andere dance rave-muziek, creëert Verknipt jaarlijks meerdere evenementen op diverse locaties. Van gerenommeerde artiesten tot opkomende sterren, Verknipt biedt een adembenemende mix van geluid en visueel spektakel. Jaarlijks zijn er zo’n 155.000 fervente techno-liefhebbers aanwezig bij hun evenementen en wordt er een groei naar 250.000 bezoekers verwacht in 2024.

Werken met vaste gezichten

De samenwerking werd donderdag 14 december 2023 ondertekent door Reza Fathi, mede-eigenaar Verknipt, en Robert Heijerman, General Manager Events van PROFI-SEC. Met deze groei wordt ook de wens naar vaste samenwerkingspartners groter. Vanuit de expertise van PROFI-SEC wordt er voor 2024 gekeken naar het kostenefficiënt inzetten van veiligheid en gastvrijheid. Denk daarbij aan planning, inzet en strategie. Daarnaast wordt er meegedacht met vergunningen en is het mogelijk om een vast team samen te stellen. PROFI-SEC is gewend om mee te denken met de opdrachtgever en te handelen naar hun visie voor de evenementen. Met een vast stafteam – met een vaste projectleider, coördinatoren en centralisten –  wordt dat nog soepeler. Er zal worden gewerkt met vertrouwde gezichten die exact weten wat Verknipt wilt en nodig heeft.

Preferred supplier

Al jaren is PROFI-SEC preferred supplier bij locaties als AFAS Live, Ziggo Dome en het Klokgebouw. Voor de evenementen van Verknipt zijn dit bekende locaties. De status van preferred supplier zorgt ervoor dat PROFI-SEC meer dan bekend is met de locaties als het gaat om veiligheid. Samen met de unieke werkwijze van PROFI-SEC is een samenwerking daardoor een logische keuze. 

De nieuwe samenwerking zorgt voor stabiliteit in het domein van veiligheid en gastvrijheid. PROFI-SEC bedankt Verknipt voor het vertrouwen om mee te mogen groeien met de organisatie.

Wil je ook werken bij de evenementen van Verknipt? Bekijk dan hier de openstaande vacatures van PROFI-SEC!