Veiligheid en wielerpassie bij de Wooning Zesdaagse in Rotterdam

De 40e editie van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam zal de geschiedenis ingaan als een waar hoogtepunt. Yoeri Havik en Jan-Willem van Schip, het Nederlandse koppel dat op de slotdag toesloeg, wist de wielerstrijd te winnen. “Genieten, we hebben goed gereden,” verklaarde Van Schip met een brede glimlach. En PROFI-SEC was erbij als partner in veiligheid en gastvrijheid!

Wielerpassie in Rotterdam Ahoy

Jaarlijks verzamelen de beste baanwielrenners van over de hele wereld zich in Rotterdam Ahoy voor de Wooning Zesdaagse. Van de koppelkoers tot de sprint en de race achter de derny aan, deze zesdaagse biedt een indrukwekkende showcase van baanwielrennen. De 40e editie, die plaatsvond van 12 t/m 17 december 2023, bracht niet alleen absolute topsport, maar ook een onmiskenbaar gezellige sfeer.

Een veilige omgeving voor topsport

Bij PROFI-SEC staan we bekend om onze toewijding aan veiligheid en gastvrijheid. Zo waren onze beveiligers en medewerkers aanwezig om, samen met de organisatie, de Wooning Zesdaagse tot een succes te maken. De spanning van de koppelkoers, de energie van de sprint en de levendige sfeer rond de baan werden mede mogelijk gemaakt door een zorgvuldig uitgedacht veiligheidsplan. Van de koppelkoers, puntenkoers, derny en koppelafvalling tot het sprinttoernooi met de sprint en keirin, PROFI-SEC waarborgde een veilige omgeving voor deelnemers en toeschouwers. Zelfs de diverse stands op de eerste ring werden onder onze bescherming bezocht, waardoor iedereen kon genieten van een onvergetelijke wielerspektakel, met behoud van de unieke sfeer van de Wooning Zesdaagse.

PROFI-SEC was dit jaar voor het eerst als veiligheidspartner bij dit evenement. We bedanken de organisatie van de Wooning Zesdaagse voor een fijne samenwerking. Ook bedanken we onze collega’s en andere samenwerkingspartners. 

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan hier de openstaande vacatures van PROFI-SEC!