Samen zorgen voor een ultieme Mysteryland ervaring

Eén van de meest toonaangevende muziekfestivals van Nederland: Mysteryland. Ruim 59.000 bezoekers kwamen dit jaar per dag op dit spectaculaire evenement af, waarbij PROFI-SEC voor het tweede jaar voor een gastvrije veiligheid mocht zorgen. De organisatie van Mysteryland verzorgt elk jaar een unieke sfeer en beleving voor alle festivalgangers. En met een partner als PROFI-SEC blijft precies die beleving intact. Terwijl wij zorgden voor een veilig en gastvrij evenement, genoten de bezoekers zorgeloos van Mysteryland.

Crowdmanagement op een bijzonder terrein

Jaarlijks vindt Mysteryland plaats op het terrein van het Haarlemmermeer. Een bijzondere locatie in de bossen naar het meer. Het elektronische muziekfestival trekt elk jaar duizenden bezoekers met ruim tien verschillende nationaliteiten. Locatie, omvang, soort bezoekers en de bezoekersbeleving zijn een aantal van de vele factoren om rekening mee te houden. Daarom zit PROFI-SEC vooraf samen met de organisatie rond de tafel om de wensen en visie in kaart te brengen. Zo ontwerpen we de best passende veiligheidsoplossing. 

Met twee grote toegangen en verschillende areas is een doordacht veiligheidsplan en coördinatie een must. Ons team bestaat altijd uit beveiligers en servicemedewerkers die allemaal in verbinding staan met een centraal punt. Samen zorgden we ervoor dat grote drukte en opstoppingen werden voorkomen. Naast veiligheid – wat logischerwijs voorop staat – zijn al onze medewerkers ook getraind in gastvrijheid. Een combinatie waar we in geloven. Een vriendelijk gezicht waar je terecht kan voor vragen of hulp. En alles met behoud van de unieke Mysteryland-sfeer!

Tweede jaar op een rij veiligheidspartner

We zijn trots dat we voor het tweede jaar veiligheidspartner mogen zijn van Mysteryland en ID&T. Een partnership betekent voor ons een transparante en hechte samenwerking. We geloven erin dat we zo tot de beste resultaten komen. We denken mee met de visie van de organisatie en adviseren voor de beste oplossingen. Met onze gastvrije veiligheid kan de organisatie focussen op die ultieme beleving voor bezoekers. Want wij zorgen met onze gastvrije manier van veiligheid voor de rest.

Wij bedanken de organisatie van Mysteryland en ID&T voor een prettige samenwerking en het vertrouwen in onze dienstverlening. Ook dank aan onze samenwerkingspartners en onze PROFI-SEC medewerkers. Samen hebben wij een prestatie geleverd om trots op te zijn. Wij kijken met plezier terug op een fantastisch weekend.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Kevin Fernandes via 073 – 6214835, 06 – 18617954 of k.fernandes@profi-sec.nl