PROFI-SEC zorgt voor veilig en onvergetelijk evenement op Defqon.1 2023

Defqon.1, het grootste dancefestival van Nederland en tevens het grootste hardstyle festival ter wereld, heeft dit jaar een mijlpaal bereikt met de grootste editie ooit. Er was een recordaantal van 70.000 bezoekers gelijktijdig op het festivalterrein. Bezoekers uit 110 verschillende landen verschenen in Biddinghuizen dat het toneel was van vier dagen lang feest, verbroedering en adembenemende special effects. Met trots kijken we bij PROFI-SEC terug op ons aandeel in het succes van dit evenement, waarbij we de veiligheid en gastvrijheid van de bezoekers hebben gewaarborgd.

Veilig met een unieke sfeer

De indrukwekkende opkomst laat zien dat dit festival meer is dan alleen muziek. Het is een internationale gemeenschap die samenkomt om te genieten van de muziek, maar ook van de unieke sfeer en het gevoel van verbondenheid.

Bij PROFI-SEC begrijpen we dat de veiligheid en het welzijn van de bezoekers van het grootste belang zijn. Als toonaangevende beveiligingsorganisatie hebben we gezorgd voor een vlekkeloos verloop van het evenement, zonder opstoppingen of ergernissen. Onze aanwezigheid op het terrein en onze professionele beveiligingsteams zorgden ervoor dat iedereen zich veilig voelde en onbezorgd kon genieten van alle festiviteiten.

Het unieke aspect van Defqon.1 is het samensmelten van muziek, spektakel en een gevoel van gemeenschap. Het Power Hour, dat wereldwijd bekendheid geniet, bracht dit jaar opnieuw een ongekende energie naar het hoofdpodium. Tijdens het Power Hour en de eindshow stonden er ruim 63.000 bezoekers gelijktijdig op de Mainstage, wat meteen een recordaantal bezoekers is op dat deelgebied. Bij PROFI-SEC hebben we gezorgd voor een zorgvuldige monitoring van het publiek, zodat dit spektakel op een veilige manier kon plaatsvinden. Onze camera’s hielden de menigte in de gaten en onze gedetailleerde planning zorgde ervoor dat er geen opstoppingen ontstonden.

Spectaculaire shows

De spectaculaire shows bij Defqon.1 zijn een ware lust voor het oog. Van helikopters die kleurrijke rookwolken boven het terrein loslaten tot indrukwekkend vuurwerk en confetti kanonnen die het publiek omringen. Defqon.1 biedt niet alleen een uitgebreid muzikaal programma, maar ook diverse andere activiteiten. Van chillplekken en terrassen tot een strand met ligbedjes, er is voor elk wat wils. PROFI-SEC heeft ervoor gezorgd dat deze zones veilig en gastvrij waren, zodat bezoekers even konden ontspannen en genieten van een unieke festivalervaring.

Dankbaar en trots

Bij PROFI-SEC zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van Defqon.1 2023. Onze toewijding aan de veiligheid van de bezoekers, gecombineerd met de sfeer van verbroedering en muzikale extase, zorgde er mede voor dat dit evenement weer een onvergetelijke ervaring was voor iedereen die aanwezig was.

Als PROFI-SEC kijken we ernaar uit om in de toekomst nog meer evenementen te beveiligen en ervoor te zorgen dat bezoekers op een veilige en plezierige manier kunnen genieten.

We bedanken ID&T Group voor een fijne samenwerking. Ook bedanken we onze collega’s en andere partners. 

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan snel hier de openstaande vacatures van PROFI-SEC!