PROFI-SEC zorgt voor een veilig en welkom jubileumjaar bij Awakenings Summer Festival 2022

Na twee gemiste festivals is Awakenings terug. Met meer dan 100.000 bezoekers op 29, 30 & 31 juli vierden zij hun 25-jarig bestaan met het grootste festival ooit door hen gehost. Awakenings Summer Festival is het eerste driedaagse festival mét camping van Awakenings en daarmee meteen het grootste techno festival van Nederland. PROFI-SEC is de trotse partner in veiligheid van dit evenement. Samen met onze medewerkers en partners zorgde PROFI-SEC voor een veilig en gastvrij Awakenings Summer Festival 2022.

De grootste editie Awakenings Summer Festival ooit

Het evenement vond dit jaar voor het eerst plaats op de nieuwe locatie Hilvarenbeek, bij de Beekse Bergen. Drie dagen lang stond er een volle techno programmering verspreid over elf podia, zowel binnen als buiten, gepland. Tel daar een camping en dagelijks zo’n 40.000 bezoekers bij op en je hebt de meest complete editie van Awakenings Summer Festival ooit.

Gastvrije veiligheid op het festivalterrein van Awakenings

PROFI-SEC medewerkers zorgden elke dag voor een veilige en gastvrije instroom van de festivalgangers. De imposante – voor Awakenings kenmerkende – zweefmolen stond midden op het terrein. Met aan de ene zijde de waterkant en vele verborgen ‘areas’ en bosjes, maakt dit terrein een interessante locatie. Op vrijdag en zaterdag ging de programmering door tot in de nacht. Het begeleiden en coördineren van de vele bezoekers, crew en artiesten vraagt om een goede planning en op elkaar ingespeelde medewerkers. Het team is getraind in het lezen van gedrag, wat dit doet met de veiligheid en de warme beleving. Er wordt gekeken naar de mens, naar de gebeurtenissen die plaatsvinden en in welke omgeving dat gebeurt. PROFI-SEC gelooft in de toekomst van gastvrije veiligheid – hiermee wordt er gezorgd voor een veilig én tegelijkertijd gastvrij festival.

Wij bedanken de organisatie van Awakenings voor een prettige samenwerking en het vertrouwen in onze dienstverlening. Ook dank aan onze samenwerkingspartners en onze PROFI-SEC medewerkers. Samen hebben wij een prestatie geleverd om trots op te zijn. Wij kijken met plezier terug naar een fantastisch weekend.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Kevin Fernandes via 073 – 6214835, 06 – 18617954 of k.fernandes@profi-sec.nl