PROFI-SEC tekent 3-jarig contract met Rotterdam Ahoy

Donderdag 16 februari 2023 zette PROFI-SEC een handtekening onder een 3-jarig contract met Rotterdam Ahoy. Deze gevestigde evenementenlocatie heeft nauwelijks nog een introductie nodig. Vele artiesten, concerten, beurzen, congressen, sportevenementen, festivals en shows vinden hun weg naar dé evenementenlocatie van Rotterdam. PROFI-SEC en Ahoy werken al jaren samen en vanaf nu is PROFI-SEC de preferred partner als het gaat om gastvrije veiligheid.

Divers werk

Rob van den Boom, General Manager Events van PROFI-SEC: “Als preferred partner verzorgt PROFI-SEC de beveiliging van alle evenementen georganiseerd door Ahoy. Daarnaast zijn we preferred supplier bij derde partij organisatoren. Onze mensen zijn vertrouwd met Ahoy en kennen bij wijze van spreken elke ruimte en hal, wat erg prettig werkt. Het werk bij Ahoy is erg divers: van beveiligen van de binnenschil tot aan de accreditatie bij VIP-gedeeltes en van de toegangs entree tot in de zaal. Elk onderdeel heeft weer een andere wijze van beveiligen. Een nooddeur beveiligen vraagt heel andere vorm van beveiligen dan een catwalk van De Vrienden van Amstel LIVE.”

Nieuw partnership

PROFI-SEC heeft een specialisatie in een gebalanceerde combinatie tussen veiligheid en gastvrijheid. Zo worden er beveiligers en hosts ingezet die zorgen voor veiligheid met een glimlach. “Waarbij bezoekers vaak niet doorhebben hoeveel beveiligers er wel niet aanwezig zijn”, vult van den Boom aan. Ook zoekt PROFI-SEC altijd naar een gelijkwaardig partnership. Een relatie waarbij vertrouwen centraal staat. Zo waren tijdens de ondertekening onder andere Kitty van Dongen, CFO Rotterdam Ahoy, en Rosanne Spronk, General Manager Operations Rotterdam Ahoy, aanwezig. Spronk: “PROFI-SEC en Ahoy werken al jarenlang samen, maar vanaf heden als onze preferred partner op het gebied van safety en security. De security business staat onder druk. PROFI-SEC heeft zorg voor haar medewerkers hoog in het vaandel en blijft constant ontwikkelen waarbij de focus op gastvrijheid en kwaliteit én uiteraard veiligheid van onze evenementen centraal staan. Partnerships zijn voor ons essentieel en die hebben we met deze mooie samenwerking voor de komende jaren zeker onderstreept.”

We bedanken Rotterdam Ahoy voor het vertrouwen en een fijne samenwerking.

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan snel de openstaande vacatures van PROFI-SEC via de onderstaande button!