PROFI-SEC opnieuw uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf van Nederland

PROFI-SEC is verheugd en trots om opnieuw te kunnen aankondigen dat wij in 2023 de hoogste positie hebben behaald in het gerenommeerde MT1000-onderzoek. Deze prestigieuze erkenning zien wij als een bevestiging van onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige veiligheidsdiensten en ons voortdurende streven naar excellentie in de branche.

MT1000 onderzoek en onze voortdurende erkenning

Het MT1000-onderzoek, uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation, is een uitgebreide evaluatie van zakelijke dienstverleners in Nederland, gebaseerd op feedback van zakelijke beslissers. In 2023 omvatte de lijst 2.120 bedrijven, verdeeld over 62 verschillende vakgebieden. Respondenten beoordelen leveranciers op basis van hun bereidheid om deze dienstverleners aan vrienden of collega’s aan te bevelen, wat resulteert in de Net Promotor Score. Bedrijven werden ook beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

Het is met grote trots dat wij mogen aankondigen dat we onze positie als nummer één in de categorie veiligheidsdiensten hebben weten te behouden, zowel in 2022 als in 2023. Deze consistente erkenning bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en onze doorlopende inspanningen om te zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving, zowel voor onze gewaardeerde opdrachtgevers als voor onze medewerkers, klanten en bezoekers.

Onze dankbaarheid en voortdurende inzet

Wij willen onze oprechte dank uitspreken aan al onze klanten, partners en medewerkers die dit resultaat mogelijk hebben gemaakt. Het is dankzij jullie vertrouwen en ondersteuning dat wij deze prestatie hebben kunnen bereiken.

Bij PROFI-SEC blijven wij vastberaden om onze positie als leider in veiligheidsdienstverlening te handhaven en te verbeteren. Onze belofte om te zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving blijft onze kernwaarde en leidraad in alles wat wij doen.

Bekijk de volledige ranglijst van MT/Sprout 2023 >

Bekijk de volledige ranglijst van MT/Sprout 2022 >