PROFI-SEC en GoodHabitz tekenen voor een 2-jarige samenwerking

Bij PROFI-SEC vinden we persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Leren, groeien en ontwikkelen – daar wordt het werkgeluk groter van. Persoonlijke groei moet niks kosten en altijd beschikbaar zijn. Daarom tekenden PROFI-SEC maandag 5 juli 2021 opnieuw voor samenwerking met GoodHabitz. Zodat de medewerkers van PROFI-SEC altijd en overal onbeperkt online trainingen kunnen volgen.

We take care of you

Bij PROFI-SEC zorgen we niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze eigen medewerkers. Zij zijn onderdeel van de PROFI-SEC familie en de kracht van onze diensten zit in ons team. We zijn een mensenbedrijf in deze branche met korte lijnen naar medewerkers en opdrachtgevers. We willen zorgen voor werkgeluk. Tevreden medewerkers stralen dat uit, werken met plezier en laten dat op de werkvloer zien. Daarom zorgen we goed voor ze. Omdat zij ook voor ons én onze opdrachtgevers zorgen.

Gemakkelijk online leren via GoodHabitz

GoodHabitz is een online platform waar onze medewerkers onbeperkt online trainingen kunnen volgen. De trainingen zijn gemakkelijk te volgen via je mobiel, op de iPad of via de computer. Medewerkers bepalen zelf welke training ze willen doen, wanneer, waar en in welk tijdsbestek. Er is keuze uit ruim 150 verschillende trainingen en maandelijks komen daar nieuwe trainingen bij. Inmiddels zijn er 339 medewerkers actief, zijn er 420 deelnamecertificaten en 277 toetscertificaten behaald.

Lees hier meer over GoodHabitz of over onze andere opleidingen in de PROFI-SEC Academy.