Eric van den Broek de nieuwe HR-verantwoordelijke bij PROFI-SEC

Oud-wethouder Eric van den Broek de nieuwe HR-verantwoordelijke bij PROFI-SEC GROUP
Per 1 mei is oud-wethouder Eric van den Broek verwelkomd als nieuwe Hoofd HR bij PROFI-SEC, één van de top beveiligingsbedrijven in Nederland.

Van den Broek was eerder Hoofd HR bij PROFI-SEC en werkte daarvoor in diverse management- en directiefuncties op gebied van Personeel & Organisatie binnen de facilitaire branche en andere grote ondernemingen. De laatste zeven jaar verruilde Eric van den Broek het bedrijfsleven voor een bestuurlijke functie als wethouder in Boxtel.

Van den Broek was onder meer 12 jaar – laatstelijk als Directeur P&O – werkzaam bij het landelijk opererende schoonmaakbedrijf CSU. Hij begon zijn arbeidsloopbaan als Manager P&O bij VION Food Group, het toenmalige Dumeco, waar hij een aantal reorganisaties heeft begeleid.

Binnen PROFI-SEC gaat hij de functie van Manager Human Resource bekleden, waarbij hij aansturing geeft aan een afdeling HR en een afdeling Recruitment. PROFI-SEC is met een jaaromzet van 21 miljoen euro het vierde beveiligingsbedrijf van Nederland op gebied van Particuliere Beveiliging en nummer 1 op het gebied van Evenementbeveiliging. Tot het klantenbestand behoren onder meer de Europese Rechtbank, verschillende GGD’s, de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam, betaald voetbalclubs zoals PSV, FC Utrecht en de KNVB.

Van den Broek is blij met zijn benoeming als HR-verantwoordelijke: ‘Door het op een innovatieve manier sturen op de strategische personeelsplanning en de voortdurende aandacht voor medewerkers, mag PROFI-SEC zich met een gerust hart hét mensenbedrijf van de beveiligingsbranche noemen. Met mijn kennis en ervaring kan ik op HR-gebied een echte strategische bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van dit snelgroeiende bedrijf.’

PROFI-SEC beveiligde pasgeleden nog het grootste event van Nederland, het Eurovisie Songfestival. Binnenkort is het bedrijf ook te vinden bij grote festivals als Awakenings, de Grand Prix in Zandvoort en het EK voetbal in Amsterdam.