Een veilig en gastvrij ABN AMRO Open tennistoernooi

Van 11 t/m 19 februari vond het ABN AMRO Open ATP-500 tennistoernooi plaats. Tijdens de 50e editie betraden talloze toptennissers 9 dagen lang de tennisbanen in Rotterdam Ahoy. Zondag 19 februari 2023 werd de finale gespeeld waar Koning Willem-Alexander en de burgemeester van Rotterdam Aboutaleb bij aanwezig waren. In totaal waren er naar schatting 120.000 bezoekers aanwezig. Als nieuwe beveiligingspartner zorgde PROFI-SEC ervoor dat het gehele evenement veilig en gastvrij was.

Partnership met Rotterdam Ahoy

Sinds dit jaar is PROFI-SEC de beveiligingspartner van Rotterdam Ahoy. Als onderdeel van de evenementenlocatie zorgden we ook voor de gastvrije veiligheid tijdens het ABN AMRO Open ATP-500 tennistoernooi. De wedstrijden zijn verspreid over de arena en de diverse hallen waarbij er 24/7 toezicht is van onze beveiligers, gastheren en gastvrouwen. 

Het veilig en gastvrij houden van een toernooi als ABN AMRO Open vergt planning en ervaring vanwege de complexiteit. Er werd gewerkt met verschillende zones en strenge accreditaties. Het toernooi krijgt veel aandacht en werd live uitgezonden. Met ongeveer 90 beveiligers en gastheren/vrouwen per dag bleven we alert en waakzaam, zodat we – vooropgesteld – zorgden voor een gastvrij evenement, waarbij iedereen zich veilig voelde. 

We bedanken Rotterdam Ahoy voor een fijne samenwerking. Daarnaast bedanken we onze collega’s en andere partners voor hun gewaardeerde inzet.  

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan snel de openstaande vacatures van PROFI-SEC via de onderstaande button!

 

 

Credits fotografie: Pim Waslander en Alyssa van Heyst | ABN AMRO Open