De winkelbeleving & veiligheid in winkelcentrum Tilburg scoort dikke 9

Sinds november 2022 beveiligt PROFI-SEC in opdracht van Securitas voor CBRE het winkelgebied van Albert Heijn XL in Tilburg. Onder leiding van Hoofd Beveiliger Ralph Oostvogels zorgt hij met zijn team voor een veilige en gastvrije omgeving, voor winkelend publiek en voor medewerkers. En met succes! Want woensdag 19 april werd hij verrast door opdrachtgever Securitas, CBRE en zijn eigen leidinggevende Maikhel Scharpach. De totale winkelbeleving en veiligheidsgevoel in het winkelcentrum is gestegen naar een dikke 9!

Schakelen tussen veiligheid en gastvrijheid

Zes maanden geleden begon Ralph bij dit ‘high risk object met zijn team. Een team van vijf die hij overigens zelf heeft opgeleid. Rustige, gedisciplineerde collega’s die weten hoe er geschakeld moet worden tussen vriendelijke gastvrijheid en oplettende beveiliging. Want dat is nodig bij een object als dit winkelcentrum in Tilburg. In dit winkelcentrum huist de tweede beste Albert Heijn van Nederland, de beste Gall&Gall van Nederland en de Etos al eerder uitgeroepen tot winkel van het jaar. Met 365 dagen per jaar open en een locatie dicht bij het centrum heeft dit populaire winkelcentrum een continue stroom aan bezoekers. Er wordt weleens gegrapt: “Er zijn hier jaarlijks meer bezoekers dan in de Efteling.”

Verhoogd veiligheidsgevoel

En met de vele bezoekers is er ook een verhoogde kans op incidenten. Alhoewel, niet als het aan Ralph en zijn team ligt. Met gemiddeld 100 aanhoudingen per maand zorgen zij ervoor dat bezoekers onbezorgd kunnen winkelen en medewerkers niet in onveilige situaties terechtkomen. Best een prestatie, en dat dachten ze bij de Securitas en CBRE ook. Een recent onderzoek onder personeel van het winkelcentrum toont aan dat de winkelbeleving en het veiligheidsgevoel is gestegen naar een dikke 9. Naast de waardering die aan Ralph werd geuit, werd er ook interesse getoond in de werkwijze. Een mooi compliment!

Imago

Ralph en zijn team dragen uit waar de gastvrije veiligheid van PROFI-SEC voor staat. Vriendelijk waar het kan, daadkrachtig als het moet. Dat betekent een glimlach voor bezoekers en medewerkers, een praatje en behulpzaamheid. Ralph: “We menen het ook echt als we iemand een fijne dag wensen.” En daarmee wordt er wel gezorgd voor preventieve veiligheid. Men heeft bewust door dat beveiligers aanwezig zijn. Ralph: “Tegelijkertijd dragen we bij aan het imago van het winkelcentrum door een gastheer te zijn.”

Over Ralph Oostvogels

Met 38 jaar is Ralph Hoofd Beveiliger bij PROFI-SEC. Als voormalig militair (8 jaar dienst) heeft Ralph de motivatie om mensen te beschermen. Inmiddels heeft hij al 12 jaar ervaring in winkelsurveillance en zou hij niks anders meer willen. 

We bedanken onze collega’s Ralph en zijn team Daan, Jerry, Davey, Twana en Niels voor hun tomeloze inzet en het uitdragen van de gastvrije veiligheid!

Ook onze collega worden? Bekijk dan snel de openstaande vacatures van PROFI-SEC via de onderstaande button!