Chin Chin Festival 2021

Zaterdag 3 juli vond Chin Chin Festival 2021 plaats in de Tuinen van West (Amsterdam). Na anderhalf jaar mochten bezoekers van het festival eindelijk weer genieten van een line-up vol house, hip-hop en meer. Waarbij PROFI-SEC zorgde voor een veilig, warm en zorgeloos gevoel voor festivalgangers!

De 10.000 bezoekers van het festival moesten zichtbaar wennen aan de controle bij de ingang en aangepaste beveiliging. Door Corona zijn er rondom festivals nog steeds andere maatregelen dan normaal. Maar door een soepele organisatie waren bezoekers snel gewend aan de situatie en kon er genoten worden van Chin Chin Festival 2021!

PROFI-SEC beweegt mee

Een aantal weken geleden was het nog onzeker of Chin Chin Festival 2021 op 3 juli door zou gaan. De organisatie had 21 augustus als back-up datum gepland, waardoor er organisatorisch en planmatig met meer factoren rekening gehouden moest worden. Door de wendbaarheid en ervaring van het PROFI-SEC team bewogen we succesvol mee met de organisatie en alle coronaregels. In de eindsprint naar het festival werd er prettig en efficiënt samengewerkt tussen organisatie, PROFI-SEC en verschillende hulpdiensten.

Terugblik op het festival

Chin Chin Festival is het eerste festival waar alle ogen op gericht waren. In vergelijking met anderhalf jaar geleden komt er veel meer kijken bij de opzet van een evenement. De uitdaging ligt bij de extra factoren die bij de handhaving van coronaregels komen kijken. We moeten met andere maatregelen rekening houden dan normaal. Maar de kop is eraf! We mochten eindelijk weer een evenement draaien en tevreden blikken we terug op een geslaagd festival.

PROFI-SEC bedankt Chin Chin Festival en hulpdiensten voor een fijne samenwerking en een mooie festivaldag! Op naar een zomer vol toffe evenementen!

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan snel de openstaande vacatures van PROFI-SEC! Klik dan op de onderstaande button.