ADE – het grootste elektronische muziekevenement ter wereld

Afgelopen week kwamen van over de hele wereld liefhebbers op het Amsterdam Dance Event af. Van woensdag tot en met zondag stond onze hoofdstad in het teken van muziek. In vijf dagen tijd vonden er ruim 1000 events plaats verspreidt over 200 locaties. Samen met onze partners zorgden we tijdens het ADE voor veilige en gastvrije events als Loveland, DGTL, Into the Woods, Awakenings, Elrow, Mystic Garden en Strafwerk.

Dit jaar waren er zo’n 450.000 bezoekers in totaal aanwezig bij het muziekevenement. PROFI-SEC is geen onbekende bij het ADE en zorgt 5 jaar voor de veiligheid bij samenwerkende partners. Vorig jaar vond er nog een uitgedunde editie plaats met alleen een dagprogrammering. Dit jaar ging – na 3 jaar – de organisatie weer volledig los. 

Ruim 1100 PROFI-SEC collega’s stonden dit jaar op verschillende locaties van het populaire event. Voorafgaand wordt er goed doorgesproken wat de wensen zijn van onze partners. Ons team staat er primair voor de veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers. Tegelijkertijd streven we naar een gastvrij en welkome sfeer. Die combinatie snappen we als geen ander. ADE bezoekers komen immers voor een mooi feestje. En die hebben ze gekregen.

We bedanken Loveland Events, Apenkooi, Kultlab, Monumental Productions en Faul Productions voor een fijne samenwerking. Ook bedanken we onze collega’s en andere partners. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Patrick Kelatow via 073 – 6214835, 06 – 38569810 of p.kelatow@profi-sec.nl

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan hier de openstaande vacatures van PROFI-SEC!