50.000 bezoekers bij hardcore-event Thunderdome 2022

Voor de derde keer was PROFI-SEC dit jaar weer de veiligheidspartner van één van de grootste hardcore-events van Europa: Thunderdome. Dit nachtevenement trok zo’n 50.000 bezoekers die van ‘s avonds tot in de vroege ochtenduurtjes uit hun dak gingen op de ruige muziekstijl. PROFI-SEC was erbij om te zorgen dat het evenement veilig en gastvrij bleef.

Thunderdome liefhebbers

Thunderdome trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit ruim 50 verschillende landen. Anders dan bij andere festivals – waarbij de instroom van bezoekers geleidelijker is – kent Thunderdome liefhebbers die het evenement vanaf het eerste uur mee willen maken. Om in te spelen op het groot aantal vroege bezoekers zorgde PROFI-SEC voor een extra groot entree met meer dan 100 beveiligers. Zo konden er meer visitaties tegelijk plaatsvinden en werd de wachttijd bij de ingang verkort. 

Een veilig en gastvrij evenement

Officieel begon het evenement om 22:00 uur. De echte fans konden al om 20:00 uur terecht voor de pre-party. Hierbij ging het om zo’n 10.000 bezoekers die al terecht konden in een aantal hallen. Het feest in de Jaarbeurs Utrecht ging door tot 7 uur in de ochtend, waarbij beveiligers en servicemedewerkers zorgden voor een soepele uitstroom van bezoekers. Tijdens het evenement hebben alle medewerkers een signalerende rol om situaties preventief in te schatten en op te lossen. Daarnaast waren zij ondersteunend voor partners als het EHBO-personeel en verzorgden zij de veiligheid aan de buitenschil met hondengeleiders. 

Bij een nachtevenement als Thunderdome wordt er ook goed op het personeel gelet. Er werd gezorgd voor voldoende drinken, snacks en eten (bijna traditiegetrouw Surinaams eten). PROFI-SEC zorgt voor de veiligheid van bezoekers en gastvrijheid van het evenement en voor het welzijn van medewerkers.

We bedanken ID&T voor een fijne samenwerking. Ook bedanken we onze collega’s en andere partners.  

Wil je ook onze collega worden? Bekijk dan snel hier de openstaande vacatures van PROFI-SEC!