PROFI-SEC tekent 3-jarig contract met top van de Nederlandse autosport

Na jarenlange afwezigheid racen de coureurs zondag 5 september tijdens het Formula 1 Heineken Dutch Grand 2021. Het traditionele circuit in Zandvoort is één van de kortere circuits en heeft 14 bochten. Bijna nergens racen de coureurs zo vaak langs het publiek. Een spektakel om niet te missen. En PROFI-SEC? Wij zorgen voor een welkom en veilig evenement op het CM.com Circuit Zandvoort!

PROFI-SEC kreeg in 2019 het vraagstuk voor het verzorgen van de beveiliging van het evenement op het Circuit Zandvoort. In 1985 won de Oostenrijkse Niki Lauda de laatste race op dit circuit. Na 35 jaar afwezigheid, zou in 2020, hier eindelijk weer geracet worden. Dit keer met onze Nederlandse Max Verstappen in de top. Maar door Covid-19 werd ook 2020 een jaar zonder coureurs op deze baan.

De opdracht geeft een mate van complexiteit door de Covid-19 omstandigheden, een afwezigheid van in totaal 36 jaar en een inmiddels aangepaste wet- en regelgeving tussen 1985 en nu. PROFI-SEC is samen met haar partners aan tafel gegaan om gezamenlijk de nodige inzet te bepalen in een plan. De laatste jaren heeft op dit circuit niet zo’n groot evenement plaatsgevonden als in het eerste weekend van september 2021. De gehele locatie wordt opnieuw opgebouwd om de veiligheid tijdens het evenement te waarborgen. Van de beveiliging op de camping tot aan de locatie en het publiek, alles pakt PROFI-SEC in zijn geheel op.

Na goede bijeenkomsten tekende PROFI-SEC een contract voor de komende 3 jaar.