2022: Een evenementenseizoen om nooit te vergeten

Het was een wervelend seizoen met opdrachtgevers die grootser dan ooit uitpakten, een jaar waarin we nieuwe opdrachtgevers én collega’s in onze PROFI-SEC familie opnamen. We zetten meer collega’s in dan ooit tevoren en zorgden zo goed als we konden voor ons hele team. De broodnodige flesjes water en – veelal Surinaamse – maaltijden vlogen ons om de oren. En we zijn nog niet klaar, want met mooie evenementen als ADE en Thunderdome sluiten we het jaar 2022 af. Zoals altijd zijn wij dankbaar, voor iedere collega, opdrachtgever, partner en ook de bezoekers – die veel van onze collega’s al herkennen en waarderen. Het was een evenementenseizoen om nooit te vergeten, dus blikken we even terug.

Festivals, sport, privé-events en meer

Noem een festival en de kans is groot dat onze collega’s er stonden. Van grote festivals zoals Defqon tot aan de kleinere events als Daisy Festival. Daarnaast verzorgden we dit seizoen sportevenementen zoals voetbalwedstrijden, La Vuelta en Formule 1. En, stonden we bij events zoals de Tilburgse kermis en privé-events als personeelsfeesten. Onze eventmedewerkers zijn niet meer weg te denken uit de evenementenwereld.

Grootster dan ooit

Dit jaar waren veel evenementen grootser dan ooit. Met 2 coronajaren ertussen werd er flink uitgepakt om bezoekers de tijd van hun leven te geven. Zo deed Decibel Outdoor hun motto ‘Bigger, Better, Louder’ eer aan en kwamen hier zo’n 120.000 bezoekers op af. Ook Mysteryland organiseerde hun grootste editie ooit (totaal 133.000 bezoekers) en staan terecht in de top 3 grootste festivals van Nederland. Maar, laten we vooral onze Oranje leeuwinnen niet vergeten met hun WK-ticket. En wereldkampioen Max Verstappen die bezoekers de euforie bezorgde in Zandvoort. Als we aan alles terugdenken, grijnzen we weer van oor tot oor. Want wat was het een prachtig seizoen.

Wil je meewerken aan dit soort toffe evenementen? Bekijk dan hier de openstaande vacatures van PROFI-SEC!