PROFI-SEC gaat beveiligingsdiensten aan Universiteit Utrecht leveren

Het hoge woord is eruit: vanaf 1 april 2022 levert PROFI-SEC de beveiligingsdiensten aan de Universiteit Utrecht. Hiermee breidt PROFI-SEC zijn kring van opdrachtgevers in het onderwijs uit. PROFI-SEC heeft ruime ervaring in beveiliging bij opleidingsinstituten. Naast de Utrechtse universiteit leveren wij al jaren diensten aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en Saxion Hogescholen.

Met ruim 800 medewerkers behoort PROFI-SEC tot één van de grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland, en de grootste als het gaat om beveiliging voor evenementen. PROFI-SEC biedt het comfort van een grote organisatie, maar acteert als een middelgroot bedrijf met korte lijnen als het gaat om razendsnelle oplossingen en opschaling.

Over de dienstverlening van PROFI-SEC

Op vrijdag 1 april vindt de officiële overname plaats en neemt PROFI-SEC de object en mobiele surveillance op zich. Daarvoor worden momenteel de nodige voorbereidingen getroffen. Als beveiligingsbedrijf heeft PROFI-SEC de ambitie het beste mensenbedrijf in de branche te worden. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan de medewerkers, hun ambities en persoonlijke ontwikkeling.

PROFI-SEC adviseert in beveiligingsoplossingen, levert beveiligingsdiensten, professionele beveiligers en service hosts. Responsiveness zit in het DNA – we bewegen mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten, maar zijn proactief in onze adviezen. Wij bieden opdrachtgevers een op maat gemaakte oplossing gericht op gastvrije veiligheid. Dit doen wij door de krachtige combinatie van responsive security en hospitality binnen een waardegedreven samenwerking.

PROFI-SEC medewerkers zijn er in alle gradaties en bezitten een breed scala aan vaardigheden – van objectbeveiliging tot profiling. Onze beveiligers geven een gastvrije service en onze service hosts zijn getraind in het herkennen van afwijkende situaties. Het resultaat van deze combinatie noemen wij de beleving van gastvrije veiligheid. 

Wij zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking en willen de Universiteit Utrecht bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening en medewerkers!

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem contact op met Robert Heijerman via 06 – 14 23 95 27 of R.Heijerman@profi-sec.nl