LatinVillage – één van de grootste Latin festivals van Europa

Twee dagen lang, zeven muziekstages en in totaal zo’n 50.000 bezoekers, LatinVillage is met recht één van de grootste Latin festivals van Europa. Afgelopen weekend konden festivalgangers genieten van verschillende muziekstijlen – van house tot reggaeton – bij Spaarnwoude.

Sinds 2019 bestaat LatinVillage uit twee dagen programmering verspreid over zeven podia. Dit jaar was de 16e editie van het evenement. Beiden dagen liepen de bezoekersaantallen op tot zo’n 28.000 mensen. PROFI-SEC   de veiligheidspartner van LatinVillage en zorgden onze medewerkers weer voor een veilig en gastvrij evenement.

Dagelijkse instroom van 28.000 festivalgangers

Ondanks de hoge bezoekersaantallen verliep de instroom beiden dagen gespreid waardoor er geen wachtrijen ontstonden bij de twee entrees. PROFI-SEC medewerkers zorgen bij de entree voor de veiligheidscontrole met fouillering en visitaties. Daarnaast werden er medewerkers ingezet op het terrein voor surveillance. Hierbij wordt er gewerkt vanuit profiling. Het team is getraind in het lezen van gedrag, wat dit doet met de veiligheid en de warme beleving. Er wordt gekeken naar de mens, naar de gebeurtenissen die plaatsvinden en in welke omgeving dat gebeurt. PROFI-SEC gelooft in de toekomst van gastvrije veiligheid – hiermee wordt er gezorgd voor een veilig én tegelijkertijd gastvrij festival.

Wij bedanken de organisatie van LatinVillage voor een prettige samenwerking en het vertrouwen in onze dienstverlening. Ook dank aan onze samenwerkingspartners en onze PROFI-SEC medewerkers. Samen hebben wij een prestatie geleverd om trots op te zijn. Wij kijken met plezier terug naar een fantastisch weekend.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Kevin Fernandes via 073 – 6214835, 06 – 18617954 of k.fernandes@profi-sec.nl