Het PROFI-SEC team beveiligt 27e EPP Congres in Rotterdam

Dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni hostte het CDA de 27e European People’s Party (EPP) in Ahoy, Rotterdam. Tijdens dit congres komen staatshoofden, ministers, partijleiders, Eurocommissarissen en Europarlementariërs samen om met elkaar de toekomstvisie voor Europa te bepalen. PROFI-SEC beveiligers zorgden deze dagen voor een veilig en gastvrij evenement voor alle leden, bezoekers en medewerkers. 

Beveiliging door PROFI-SEC

Het verzorgen van een ‘high profile’ evenement als de EPP vraagt om ruime inzicht, ervaring en aandacht. In het proces voorafgaand wordt er met de organisatie overlegd, worden er beveiligingsplannen opgesteld en diverse partners betrokken. Tijdens het evenement ontvangen onze beveiligers alle bezoekers bij de ingang voor een controle waar onder andere X-ray machines zijn gebruikt. Daarnaast is alle beveiliging zichtbaar en onzichtbaar verspreid over de gehele locatie. Het beste van mensen en techniek wordt samengebracht in een beveiligingsoplossing speciaal ontworpen voor de EPP. 

PROFI-SEC beveiligers zijn getraind in het signaleren van afwijkende situaties. Daarbij blijven zij een vriendelijke en gastvrije houding aannemen. Zo voelen leden, bezoekers en medewerkers zich veilig en tegelijkertijd welkom.

Over de European People’s Party

In totaal zijn 82 nationale partijen lid van de European People’s Party en is zij daarmee de grootste en de oudste groep in het Europees parlement. Deze centrum-rechtse groep bestaat uit verschillende Europese partijen, zoals de Duitse CDU/CSU, CD&V uit België, PNL uit Roemenië, Forza Italia, People’s Party (PP) uit Spanje en meer. Na 36 jaar wordt het EPP congres weer georganiseerd door het CDA in eigen stad Rotterdam.

Over PROFI-SEC

PROFI-SEC adviseert in beveiligingsoplossingen, levert beveiligingsdiensten, professionele beveiligers en service hosts. We bewegen mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten en zijn proactief in onze adviezen. Wij bieden opdrachtgevers een oplossing die bij hen past, gericht op gastvrije veiligheid.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Robert Heijerman via 06 – 14 23 95 27 of R.Heijerman@profi-sec.nl