Kwaliteit

Zoals u van een professioneel beveiligingsbedrijf mag verwachten is PROFI-SEC in het bezit van alle in onze branche van belang zijnde certificeringen. We zetten ze even op een rijtje voor u:


 ISO 9001 PROFI-SEC

NEN-EN-ISO 9001-2008

Dit kwaliteitsmanagementsysteem garandeert u dat PROFI-SEC toegerust is diensten te leveren die voldoen aan uw eisen en aan de geldende wet- en regelgeving.


 ISO 14001 PROFI-SEC

NEN-EN-ISO 14001

Met dit milieumanagementsysteem is PROFI-SEC in staat gericht te werken aan beleid, doelstellingen en concrete acties ten behoeve van een duurzamere samenleving. U leest ook meer hierover op onze pagina MVO.


 VCA PROFI-SEC

VCA**

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers: daar staat de afkorting VCA** voor. Deze norm geeft aan, dat PROFI-SEC onder andere aan de wet- en regelgeving van de ARBO-wet voldoet. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn bij PROFI-SEC geborgd; we besteden daar continu veel aandacht aan, bijvoorbeeld door middel van kennisoverdracht.


Keurmerk beveiliging PROFI-SEC 

Keurmerk Beveiliging Nederlandse Veiligingsbranche

PROFI-SEC is aangesloten bij de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en is in het bezit van het door hen ingestelde Keurmerk Beveiliging. Dit keurmerk geeft aan, dat het serviceniveau en de kwaliteit van de dienstverlening van PROFI-SEC voldoen aan de normen die de Nederlandse Veiligingsbranche daarvoor stelt.

 


 

Keurmerk evenementenbeveiliging PROFI-SEC

Keurmerk Evenementenbeveiliging Nederlandse Veiligingsbranche

Profi-Sec Security Events voldoet aan alle criteria die aan het Keurmerk Evenementenbeveiliging worden gesteld.


Keurmerk horecabeveiliging PROFI-SEC 

Keurmerk Horecabeveiliging Nederlandse Veiligheidsbranche

PROFI-SEC is als specialist in horecabeveiliging ook gecertificeerd voor het Keurmerk Horecabeveiliging.

 

Heeft u vragen?

Lionel Thompson
Directeur Algemene Zaken
T: 073 - 621 48 35
info@profi-sec.nl

Contact

Volg ons op