Overslaan en naar de inhoud gaan

Object- en terreinbeveiliging

Bouwplaatsen herbergen kostbare spullen. Denk aan machines, installaties of dure bouwmaterialen. En meestal is er op bouwplaatsen in de avond en nacht niemand aanwezig. Bouwbedrijven worden dan ook vaak geconfronteerd met diefstal en vernieling. Maar ook diefstal met betrekking tot de aan- en afvoer van materialen komt voor. Met forse kostenposten en vertraging van het bouwproces als gevolg.

Bedrijventerreinen en kantoorgebouwen zijn ook gevoelig voor diefstal en vandalisme. Dit omdat er vaak veel goederen in- en uitgaan maar ook omdat er 's avonds en in de nacht veelal niemand in de buurt is (omdat er geen mensen wonen).

Ook in detentie- en vreemdelingencentra is er regelmatig behoefte aan extra toezicht of aan ondersteuning van vaste medewerkers. Dit om eventuele dreiging van onrust of spanningen in de kiem te smoren.

Kies daarom voor optimale object- en/of terreinbeveiliging. PROFI-SEC kan u uitvoerig adviseren over wat de beste oplossing is voor uw situatie. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan surveillancediensten, (mobiele) camerabewaking en preventieve maatregelen.

Object en terreinbeveiliging

Heeft u vragen?

Mario D'Achille
General Manager Corporate
T: 073 - 206 34 15
m.dachille@profi-sec.nl

Contact

Volg ons op

Inloggen medewerkers

Inloggen