Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorg

De zorgbranche anno nu streeft naar gastvrijheid, betrokkenheid, kwaliteit en 100% mensgerichtheid. Veel zorginstellingen zijn - mede daarom - ook vrij toegankelijk, wat ze kwetsbaarder maakt voor onveilige situaties. Terwijl in ziekenhuizen of andere zorginstellingen kwetsbare informatie (denk bijvoorbeeld aan pati├źntendossiers) of medicijnen nooit in verkeerde handen mogen vallen.
Ook intern kunnen zich onveilige situaties voordoen. Bijvoorbeeld agressie van pati├źnten of bezoekers. Of een confrontatie met een zelfmoord(poging). Vaste procedures en protocollen die zich al lang bewezen hebben, moeten in dit soort situaties nauwkeurig gevolgd worden. Waarbij, let wel, mensgerichtheid altijd voorop moet blijven staan.

De beveiligers van PROFI-SEC herkennen dreigende situaties en handelen daar conform de geldende instructies naar. Maar verliezen daarbij het belangrijkste, de menselijke maat, nooit uit het oog. PROFI-SEC is een betrouwbare partner voor zorginstellingen die inzet op een optimale samenwerking tussen de eigen mensen van de zorginstelling en de mensen van PROFI-SEC. Schouder aan schouder. Opdat het werkt.

Heeft u vragen?

Mario D'Achille
General Manager Corporate
T: 073 - 206 34 15
m.dachille@profi-sec.nl

Contact

Volg ons op

Inloggen medewerkers

Inloggen