Overslaan en naar de inhoud gaan

Kantoren en bedrijventerreinen

Medewerkers die de hele dag door het kantoor binnenkomen of verlaten. Bezoekers van uw organisatie. Spullen die afgeleverd worden. Kantoren zijn dynamische en vaak open werkomgevingen die goed beveiligd moeten worden. Overdag, in de avond en 's nachts. Voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Om vandalisme en inbraak te voorkomen. Maar ook om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie niet in verkeerde handen terechtkomt.
Hier komt nog bij dat steeds meer kantoorgebouwen een diversiteit aan organisaties herbergen (de zogenaamde multi tenant gebouwen, of bedrijfsverzamelgebouwen). Maar wie zorgt er dan voor dat ook de beveiliging tiptop geregeld is?

Kantoren zijn het best af met een totale, allesomvattende beveiligingsoplossing waarin hospitality en veiligheid hand in hand gaan. Onderdelen daarvan zijn bijvoorbeeld receptieservices, videoservices op afstand en het goed trainen van uw (BHV)-medewerkers. Voor de beveiliging van hele bedrijfsterreinen komen daar natuurlijk mobiele surveillance en alarmopvolging bij. Neemt u gerust contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek over de beveiligingsoplossingen die PROFI-SEC u kan bieden.

Heeft u vragen?

Mario D'Achille
General Manager Corporate
T: 073 - 206 34 15
m.dachille@profi-sec.nl

Contact

Volg ons op

Inloggen medewerkers

Inloggen